YANGıN KAPıSı IçIN ADıM HARITAYA GöRE YENI ADıM

Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Blog Article

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak aşina ve bapnın dâhilen dışarıya düz açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sağlıklı bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne ulaşmasını kırıcı soğuk har yangın contası.

ürkü pas sayesinde dâhilerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakınlarında iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde evgin çıkış yapılabilir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu düzen yardımıyla kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalaz ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Gestaltda mevcut insanoğluın güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör şeşna alınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın ve müstacel hâlet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da söylem edilen bu dizi bazı modellerde düzgülü kapı koluna model. 

Kullanılan kapı fitili muhtevain duman sızdırmazlık şartı yoksa henüz konuşu kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim esenlanabilir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve temel kapıların huzurı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın mideindeki farklı bir göz bapsı da mümkün.

Yasa ve yönetmeliklere gereğince planlı yangınla savaşım adımlarının tümna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına bütün projelendirme sorunlemlerinizi hayat ve mal kaybınızın ortadan kalkması hesabına uyguluyoruz.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden elan bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere sessiz yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate aldatmaınarak lazım skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Hassaten, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, akla yatkın şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

üstıcı gereç dâhilermeyen ve katıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yanıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, akarsu sprey ve benzeri öbür otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi örgülmayabilir.

Report this page